Веселі канікули з Богом - 2024

 У цьому році наші діти провели "Веселіканікули з Богом" на віддалі від батьків. Табір був організований Чернівецькою Єпархією, за участі нашого владики Йосафата, на території "Козиного двору" що у с. Мамаївці - соціально-пасторальний Центр Святого Йосифа. Виїзний дитячий християнський табір Чернівецька Єпархія УГКЦ прийняв 25 наших уцерковнених діток, які перебували там упродовж тижня. 

Для організаторів то був вже третій заїзд літніх таборів темою яких є «Хочу бути схожим на Ісуса».  Нас ознайомили із розпорядком дня та правилами поведінки на території табору. За розкладом день починався із Служби Божої, котру провадив отець Андрій Михасів. Далі діти переходили під опіку як о.Андрія та інших отців так і аніматорів. Дівчат-аніматорів було троє: Діана, Марійка та Настя. Рухливі ігри, похід на річку, екскурсії на сироварню та до місцевого супермаркету.

Навіть обмеження на використання телефонів не відчувалось, бо дітям було "ніколи".

Естафетні змагання, турніри між командами...і, незабутьній вечір-дискотека із батьками, котрі приїхали до діток у червер.

Велика подяка від усієї нашої церковної громади організаторам за незабутні моменти (серед яких були і досить повчальні) у цьогорічному таборі.

Фотоматеріали за лінком:

https://drive.google.com/drive/folders/1XBmsuXB-CK9wJrLCNmb9w52Xpa8z1Z1D?usp=sharing 

Коментарі

Популярні публікації