Веселі канікули з Богом 2023

 


З Благословення та фінансової підтримки владики Йосафата Мощича, єпископа Чернівецького, в нашій парафії відбулися щорічні "Веселі канікули з Богом"

Наші діти під пильним наглядом катехитів та отця Володимира провели дуже цікавий та змістовний тиждень. Тематичні розваги, різноманітні естафети та конкурси проводили наші аніматори: Анастасія, Єлизавета та Марія. 


Було організоване харчування смачні обіди приготовані командою кухарів пані Дани та перекуски допомагали роздавати наші батьки. Також батьки організовували комфортний простір для дітей. За що кожного дня отримували подяку від дітей

Загалом ми працювали як єдиний злагоджений механізм і мали одну мету - показати нашим дітям Господню Любов. Завершився наш табір прощею до Зарваниці. Велика святиня Української Греко-Католицької Церкви зустріла нас приємним для подорожі днем. Матінка Божа відкрила для нас свої обійми. Кожен із прочан звернувся у молитві до чудотворної Ікони Матері Божої Зарваницької, прийняв участь у Святій Божественній Літургії, пройшов "Хресною Дорогою", відвідав "Новий Єрусалим"...



Ті, котрі сміливіші, а їх було більшість, занурились до Джерела святої Анни. Стомлені але щасливі ми повернулись додому пообіцявши Матінці Божій приїхати через рік.

Переглянути фотоматеріали можна буде тут(трішки згодом)








Коментарі

Популярні публікації